Tycroc TWP12 2500X600X12mm

TWP12

Uusi tuote

Tycroc TWP

Tycroc TWP märkätilalevyn sisältö on puristettu polystyreenivaahto (XPS foam). Jäykkyyden ja kestävyyden takaamiseksi on vesitiivis vaahtoydin peitetty polymeerisementti kerroksella, jonka päällä on lasikuitukangas ja polymeerisementin toinen kerros. Levyn pinta on sellaisenaan valmis laatoitettavaksi.

Tiedot

25,20 € sis. alv

  • Ominaisuudet ja edut

    Tycroc TWP märkätilalevy on vedenpitävä ja vettä hylkivä materiaali, eli se ei päästä lävitseen ei vettä eikä kosteutta. Levy on kevyt ja sen asentaminen on helppo (12 mm levy painaa ainoastaan noin 3 kg/m²). Tycroc levyn tärkeimmät edut verrattuna nykyään laajasti käytettäviin märkätilojen rakennusratkaisuihin ovat sen asentamisen helppous ja nopeus sekä tosiasia, että tuotteessa ei ole huokosia (0 kapillaarisuus), eli vesi ei pääse materiaalin sisään eikä sen lävitse.

    Rakennusmarkkinoilla on tarjolla erilaisia kosteudenkestäviä ja vedenpitäviä materiaaleja, usein kuitenkin sekoitetaan käsitteet kosteudenkestävä / vedenpitävä ja kosteutta tai vettä hylkivä. Kosteudenkestävyydellä tai vedenpitävyydellä tarkoitetaan yleensä sitä, että tuote ja sen ominaisuudet eivät muutu jatkuvasti kosteassa ympäristössä – se ei kuitenkaan samalla tarkoita ettei tuote absorboi vettä tai läpäisee sitä.

    Miksi kannattaa käyttää Tycroc TWP rakennuslevyä:
    – tuote on hydrofoobinen (eli vettähylkivä), eikä sitä käytettäessä tarvita muuta vedeneristystä;
    – huomattava rahan ja ajan säästö (muun vedeneristyksen levitys ja sen kuivauksen odotus eivät ole tarpeen);
    – levyä on helppo asentaa;
    – helppo kuljettaa ja kevyt nostella (esim. kerroksesta tai tilasta toiseen);
    – kestävä sekä rakennuksen aikana että valmiina kohteessa;
    – hyvin laajat käyttömahdollisuudet (mahdollisuus valmistaa erilaisia muotoja, kaarevia seiniä, kattoja, kuperia istumia,yms.);
    – käsittelyn tai asennuksen aikana ei pölyä eikä tahri (ei tarvitse jatkuvaa siivousta);
    – pölytön myös asennuksen jälkeen (lisäarvo astmaatikkoille).
    – asennuksessa pärjää yksi rakennusmies – säästää aikaa ja rahaa;
    – ei syty helposti eikä palaessa eritä myrkyllisiä kaasuja (paloluokka E);
    – taattu vesi- ja kosteustiiviys (tavanomaisessa kosteustiivistyksessä suojataan yleensä vain materiaalin toinen puoli);
    – kosteus muutta esimerkiksi rakennusmateriaalina suositun kipsilevyn myrkyllisten sienten kasvulavaksi.

    Käyttökohteet

    Tycroc TWP märkätilalevy sopii ihanteellisesti kylpyhuoneisiin, höyrysaunoihin, kylpylöihin ja uima-altaisiin. Se sopii samalla myös niin sanottuihin kuiviin tiloihin. Tuotteemme kestää suuria lämpötilavaihteluja ja siksi se sopii käytettäväksi myös sesonkiluonteisissa rakennuksissa (kuten esimerkiksi kesämökit), joita talvelle ei lämmitetä.

    Tycroc TWP on asennettavissa useisiin erilaisiin rakennuksessa käytettäviin alustoihin ja rakenteisiin.

    Tycroc TWP on tarkoitettu lähinnä väliseinien rakentamiseen ja vesieristykseen, erimuotoisten suihkukaappien tai höyrysaunojen istuintasojen tekemiseen sekä työtasojen, hyllyjen yms. rakentamiseen. Se soveltuu myös kylpyhuoneen lattian ja katon vesieristykseen ja asennettavaksi suoraan lattialämmityselementtien alle estääkseen lämmön siirtymistä alaspäin.

    Tycroc märkätilajärjestelmä

    Tycroc märkätilajärjestelmä koostuu seinään, lattiaan ja kattoon asennettavista Tycroc TWP rakennuslevyistä sekä Tycroc Premium Fix tiivisteestä, jolla tiivistetään ja eristetään kaikki läpiviennit, holkit ja kulmat. Tycroc:in pinta on hydrofoobinen ja heti valmis laatoitukseen tai viimeistelyyn jollakin muulla tavalla. Vaihtoehtoisesti voi läpiviennit ja kulmat kattaa vesieristenauhalla ja -kalvolla.

    Eurofins Expert Services Oy (ennen VTT Expert Services Oy) sertifikaattinumero VTT-C-10341-13.

    1. Tycroc TWP märkätilalevy

    2. Vahvikekangas + vedeneristysmassa

    3. Seinä- ja lattialaatta

    4. Saneerauslaasti

    5. Tycroc ruuvi + Tycroc aluslevy

    1. Aluslattialevy

    2. Ala- tai välispohjapalkit

    3. Tycroc suihkuallas

    4. Tycroc lattiakaivo

    5. Tycroc Premium FIX liimatiiviste

    Tarkemmat asennusohjeet osassa Asennusohjeet.

    https://www.tycroc.com/fi/