WEBER Prim 811  5L Näytä suurempana

WEBER Prim 811 5L

Uusi tuote

weber.prim 811 on mineraalsetele pindadele mõeldud koheselt kasutusvalmis kruntimislahus, millel on sügavale aluspinda imendumise võime. 

Tiedot

13,84 € sis. alv

  • Eelised

    • Koheselt kasutusvalmis
    • Auru läbilaskev
    • Sise- ja välistingimustes kasutatav
    • Niiskus- ja külmakindel ning vastupidav leelistele
    • Takistab hallituse teket

    Kasutusjuhised

    ENNE KASUTAMIST
    Sobivad aluspinnad on tsement-, betoon-, gaasbetoon-, kips-, kipskartong-, lubjakivitsement- jt imavad mineraalsed aluspinnad. Toode ei sobi kasutamiseks mitteimavatel pindadel (vana keraamiline plaat, poleeritud betoon, klaas, metall, vmt), seal tuleks kasutada nakkekrunti weberprim 804.

    TÖÖJUHISED
    Aluspind peab olema stabiilne, puhas ja tolmuvaba. Eemaldada tuleb lahtine krohv/pahtel, värv, vmt ning puhastada õlist ja rasvast. Nõrk või lahtine betoon tuleb eemaldada ning pind tolmust puhastada tolmuimejaga. Kruntimislahus kantakse töödeldavale pinnale pintsliga, rulliga või madalsurve pihustiga ühtlaselt ühe korraga. Kui pind on väga vana, imav ja kahjustatud siis kantakse kruntimislahust pinnale mitu korda (2...3). Sel juhul tuleb esimesel korral lahust lahjendada puhta veega (1:1). Järgmine kiht kantakse peale lahjendamata siis, kui eelmine kiht on kuivanud. Aluspinna ja õhu temperatuur peab kruntimise ja kuivamise ajal olema vahemikus +5 kuni +30°C.

    OHUTUSTEAVE
    Soovitav on kasutada kruntaine paigaldamisel kaitseprille, kummikindaid ning respiraatorit. Võimalusel kasuta pritsmete eest kaitsvat riietust. Nahale sattumisel pesta rohke vee ja seebiga. Aine sattumisel silma loputada mõne minuti vältel
    koheselt rohke veega ning vajadusel konsulteerida arstiga.

    Kulunorm 0,1...0,3 l/m² (sõltub aluspinna imavusest)
    Kuivamisaeg 4 h
    Töötemperatuur +5...+30 °C
    Koostis Vesi, polümeerid, antiseptik
    Pealekandmiseks sobivad tööriistad Pintsel, rull, pihusti
    Värvus Valge vedelik
    Pakend

    1l, 5l

    Säilivusaeg 6 kuud tootmise kuupäevast

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: